En sejr der også giver grund til bekymring

FCBARCELONA.DK - 07.04.21

© Getty Images

Barca hentede den ventede sejr over Valladolid mandag aften, men det blev samtidig en kamp der viste at holdet langt fra er usårligt. Det er noget der kan skabe optimisme hos mesterskabsrivalerne.

Barca var meget tæt på at smide to meget vigtige point i mesterskabskampen, da de tog imod et afbudsramt bundhold fra Valladolid. Det var et opgør hvor der aldrig burde blive tvivl om udfaldet, men det gjorde der.

Koeman stillede med sin foretrukne formation, der har fungeret så godt på det seneste, men mod Valladolid fungerede det slet ikke i de første 45 minutter. Der var ingen fart i bolden, ingen gejst, men en masse fejl og boldtab.

Her så man hvilket lavt niveau Barca også kan spille på, her hvor sæsonen går ind i den afgørende fase. De problemer Barca udstillede mandag aften, vil blive nærstuderet af deres kommende modstandere, for når Valladolid kan være tæt på at hente point mod catalanerne, så kan de fleste.

Derfor er der da også en vis bekymring i Barcelona, for godt nok kom pligtsejren i hus, men niveauet var slet ikke som forventet. Det er en skidt nyhed blot fem dage inden det gælder Real Madrid i den spanske hovedstad.

Spørgsmålet er så om den skuffende præstation kan forklares med træthed hos spillerne efter landskampspausen. Det er noget Koeman skal have talt med spillerne om, så man ikke ser en lignende indsats i El Clásico på lørdag.

.:FORSIDE:.