En pokalsejr bliver ikke fejret ved hjemkomsten

FCBARCELONA.DK - 18.05.19

© Getty Images

Lykkes det for Barca at vinde pokalfinalen mod Valencia om præcis en uge, har klubben ingen planer om, at titlen skal fejres med tilhængerne, når holdet vender hjem fra Sevilla.

På lørdag spilles finalen i Copa del Rey, hvor Barca og Valencia mødes på Betis' hjemmebanen i Sevilla, Estadio Benito Villamarín. Her vil cirka 21.000 Barca-fans være til stede og de får sig helt sikkert en fest, hvis Barca henter sæsonens andet trofæ.

Til gengæld er der ikke planlagt nogle festligheder dagen efter, når holdet returnerer til Barcelona. Tidligere har man eksempelvis kørt i bus rundt i den catalanske hovedstad eller også har klubben invitereret til en hyldest af spillerne på Camp Nou.

Med en pokalsejr vil Barca have vundet 'el doblete' altså både mesterskab og pokal, hvilket i sig selv er en fejring værd. Mesterskabet blev dog allerede fejret med tilhængerne på Camp Nou, da holdet fik La Liga trofæet overrakt efter kampen mod Levante for tre uger siden.

En pokaltitel rangerer ikke så højt hos tilhængerne, at klubben mener de kan fylde Camp Nou til en fejring. Dertil kommer den skuffelse der stadig præger den catalanske hovedstad efter nedturen mod Liverpool.

Derfor er der ingen planer om festligheder hvis holdet vinder Copa del Rey og spillerne kan i stedet indlede deres sommerferie, når sæsonens sidste kamp er spillet.

.:FORSIDE:.