En dramatisk og afgørende runde venter i weekenden

FCBARCELONA.DK - 03.05.21

@ Getty Images

Barca holdt sig søndag til i mesterskabskampen, da man på udebane slog Valencia med 2-3. Det betyder, at det fortsat er helt tæt i toppen af tabellen, hvor de fire tophold i weekenden skal møde hinanden.

Med søndagens sejr over Valencia er Barca fortsat med i kampen om den spanske liga, hvor man dog som bekendt ikke længere selv kan afgøre mesterskabet. Det skyldes, at man tabte mod Granada i sidste uge og derfor nu har samme antal point som Real Madrid. Da madrilenerne er bedre indbyrdes, skal Barca ende med flere point end ærkerivalerne.

I weekenden kan der dog meget vel blive vendt op og ned på det hele endnu engang, for her skal de fire øverste hold i ligatabellen møde hinanden. Lørdag klokken 16.15 tager Barca imod Atlético Madrid på Camp Nou og søndag aften er det så Real Madrid, som hjemme møder fjerdepladsen fra Sevilla.

Dermed er der et hav af mulige udfald ud fra kampenes resultater. Både Barca, Real Madrid og Atlético Madrid kan være at finde på førstepladsen efter weekendens runde, mens også Sevilla kan tage et betydeligt spring opad med en sejr over Real Madrid, hvor de også pludselig vil være med i titelkampen.

Set med Barca-briller vil de bedste resulater være, at catalanerne lørdag vinder hjemme over Atlético Madrid, samt at kampen mellem Real Madrid og Sevilla ender enten uafgjort eller med sejr til andalusierne. I så fald vil Barca nemlig overtage førtsepladsen med kun tre runder tilbage, og vil dermed selv kunne afgøre ligaen med sejre over Levante (ude), Celta (hjemme) og Eibar (ude).

Se stillingen i La Liga her.

.:FORSIDE:.