Elkjær: 'Barca er storfavorit i Champions League'

FCBARCELONA.DK - 13.12.18

Preben Elkjær er ikke kendt for at være den største Barca-fan og har normalt udelukkende en ubetinget kærlighed til italiensk fodhold. Onsdag aften havde tidligere danske landsholdspiller Barca som storfavorit til at vinde Champions League.

Onsdag aften blev de sidste gruppekampe i Champions League spillet og her var det i studiet på TV3+ værten Peter Grønborg, der sammen med Preben Elkjær og Michael Laudrup så frem mod ottendedelsfinalerne til forået.

Her skulle Preben Elkjær lave sin såkaldte Power Ranking, hvor den tidligere landsholdsangriber udnævner og placerer de fire største favoritter til at vinde Champions League. Elkjærs Top 4 så således ud:

1. FC Barcelona
2. Juventus
3. Liverpool
4. Manchester City

Herefter blev Elkjær spurgt af Grønborg, om det er på grund af, at Barca har verdens bedste spiller i Lionel Messi, at catalanerne er storfavoritter. Her til svarede Elkjær: 'Blandt andet. Eller - han blev da nummer fem, ikke?' sagde danskeren ironisk og med et smil på læben. Her til uddybede han.

'Det er næsten lige meget hvem de stiller med, så ser det rigtigt ud. De spiller bare godt' forklarede Elkjær, som senere blev bakket op af en enig Michael Laudrup, som dog gerne så Dortmund på listen som en outsider i stedet for Liverpool.

.:FORSIDE:.