Eibar håber at kunne beholde Cucurella

FCBARCELONA.DK - 14.06.19

Eibar udnyttede for tre uger siden sin købsoption på Marc Cucurella, som Barca har ret til at købe tilbage til 4 mio. euro, noget som de ikke har gjort endnu. Nu håber Eibar at kunne overbevise Barca om, at de skal lade ham blive hos dem.

Cucurella har haft en flot sæson i Eibar, der lejede ham den forgangne sæson. Derfor kom det ikke som nogen overraskelse, da de for tre uger siden udnyttede sin købsoption på blot 2 mio. euro. Dermed tilhører Cucurella lige nu Eibar.

Barca har dog sikret sig en tilbagekøbsret på 4 mio. euro og nu viser det sig, at den er uden frist. Det betyder at Barca når som helst kan hente kantspilleren tilbage.

Eibar har dog ikke opgivet at beholde Cocurella. 'Der er flere klubber der har vist interesse, for det er en spilller med en god alder og mange kvaliteter, men Eibar har meddelt ham, at vi vil have at han bliver her, selvom det ikke kun afhænger af os' udtalte klubbens sportsdirektør Fran Garagarza i går.

'Vi er kommet med et konkret og stærkt tilbud, både til Barca og til ham selv, men Barca kan købe ham tilbage og gøre hvad de finder rigtigt. Derfor kan det blive en lang sommer' fortsatte han.

Hos Barcas sportslige ledelse skal man afgøre, om Cucurella skal tilbage til klubben, for at få rollen som gardering for Jordi Alba, eller om man vælger at sælge ham videre. En tredje mulighed kan være at lade ham blive i Eibar og udnytte forkøbsretten på et senere tidspunkt.

.:FORSIDE:.