Drømmedebut for Suárez med to mål og et oplæg

FCBARCELONA.DK - 27.09.20

// Suárez

Trods kun 20 minutter på banen fik Luis Suárez en ren drømmedebut for Atlético Madrid. På den korte tid nåede han selv at score to gange og lægge op til scoring i 6-1 sejren over topholdet fra Granada.

Barca er på jagt efter en spidsangriber der kan finde vej til netmaskerne, men noget tyder på, at de indtil for få dage siden allerede havde ham i truppen, nemlig Luis Suárez, som Barca ønskede at skille sig af med.

Her til aften var Suárez i truppen til Atléticos kamp mod Granada, der toppede ligatabellen efter de to første ligarunder. Det var først med 20 minutter tilbage at Suárez kom på banen till sin debut og han behøvede kun tre minutter til at bringe sig i fokus, da han med en førstegangsaflevering spillede Llorente fri til scoring.

Fem minutter senrere blev der begået straffe mod Suárez, som han selv gjorde klar til at sparke, men VAR greb ind og omgjorde dommen til stor ærgelse for den tidligere Barca-spiller.

Der gik dog ikke længe før Suárez fik revanche, for i det 84. minut scorede han sit første mål i Atléticos trøje, da han med hovedet sendte et indlæg fra Llorente i nettet til 5-0.

Granada fik reduceret kort efter, men i overtiden viste Suárez sig igen frem. Han sendte et skud på stolpen og var selv klar på riposten med en scoring til 6-1.

Dermed fik Suárez en debut han næppe havde turde drømme om og tilbage i Barcelona sidder der måske en sportslig ledelse og tænker over, om det var rigtigt at insistere på at han skulle væk.