Dramaet fortsætter: Florentino ny Superliga-præsident

Jacob Møller Nielsen - 19.04.21


Kort efter meddelsen om, at 12 topklubber vil skabe en ny Superliga, gik Real Madrids præsident på talerstolen. På pressemødet annoncerede Florentino Perez klubbens deltagelse i turneringen, samt at Real Madrid-præsidenten bliver turneringens første præsident nogensinde.

De sociale medier har i de seneste 24 timer været overfyldt med kommentarer om den mulige skabelse af European Super League. UEFA har som bekendt lavet et modangreb, som får store konsekvenser de deltagende klubber ved at deltage i den nye turnering.

Juventus, Barcelona, Liverpool og Real Madrid er de tre klubber, som indtil videre officielt har meddelt, at de støtter den nye turnering. På Real Madrids pressemøde kom der dog endnu mere uventet nyt, som helt sikkert ikke går stille hen i de catalanske egne.

På talerstolen kunne Real Madrids præsident Florentino Perez nemlig fortælle, at selvsamme ville være Superligaens første præsident nogensinde. Det vil altså betyde, at Perez vil være præsident for turneringen og Real Madrid samtidig.

Barca bekræftede tidligere på mandagen, at man vil deltage i European Super League, og at man er med til at stifte turneringen.

 

.:FORSIDE:.