fbpx
Annonce

Drama: Messi retter kritik mod Eric Abidal!

FCBARCELONA.DK - 04.02.20

© Getty Images
// Lionel Messi // Abidal

I et interview denne tirsdag udtalte sportschef Eric Abidal sig overraskende åbent omkring, at flere spillere ikke var tilfredse og ikke arbejdede nok under Valverde. Nu retter Messi en hård kritik af ledelsen og af Abidal.

Der er for alvor drama omkring Camp Nou i disse dage. Et fejlslagent transfervindue, en skadet Dembélé og nu senest dramatik og uenigheder mellem ledelsen og Lionel Messi.

I et interview med avisen Sport udtalte sportschef Eric Abidal sig overraskende åbent om fyringen af Valverde. Her sagde franskmanden, at mange spillere i truppen ikke var tilfredse med Valverde og ikke arbejdede nok. Det fik tirsdag aften Lionel Messi til tasterne, hvor han på Instagram rettede en kritik mod den sportslige ledelse og Eric Abidal.

'Jeg bryder mig egentlig ikke om at gøre dette, men man er hver især ansvarlig for sine egne opgaver og man må stå til ansvar for sine egne beslutninger' startede Messi.

'Spillerne er de første ansvarlige for hvad der sker på banen og derudover er vi de første til at erkende, hvis vi ikke gør tingene godt nok. De ansvarlige i den sportslige ledelse bør dog også erkende deres ansvar og mere end noget andet stå til ansvar for de beslutninger, som de tager'.

'Til slut mener jeg, at når man henviser til spillere, så må man også nævne navne, for ellers sviner man hele truppen til og er medvirkende til, at der bliver skrevet historier, som ikke passer' sluttede en tydeligt irritabel Messi, som henviste til Abidals udtalelser.

Når Messi føler behov for offentligt at sige fra, gå imod ledelsen og kritisere sportschef Eric Abidal, peger det i retning af et anstrengt forhold mellem spillerne og ledelsen.

Se Messis besked på Instagram herunder.

messiinsta20

.:FORSIDE:.