Dortmund utilfreds med Barca inden aftenens kamp

FCBARCELONA.DK - 10.12.19

© Getty Images

I aften skal Barca på besøg hos Inter i den sidste gruppekamp i Champions League. Catalanerne er allerede videre, hvorfor blandt andet Messi bliver sparet. Det har skabt utilfredshed hos Dortmund.

Barca har som bekendt allerede sikret sig førstepladsen i Champions League gruppen og dermed en plads i ottendedelsfinalen. Catalanerne har derfor intet at spille om i aftenens sidste gruppekamp på udebane mod Inter, hvorfor både Messi, Sergi Roberto og Gerard Piqué bliver sparet.

Valverdes logiske beslutning om at spare flere spillere er dog ikke faldet i god jord hos tyske Dortmund. Den tyske klub befinder sig på tredjepladsen i gruppen med syv point, som er samme antal som Inter. Dortmund møder hjemme Slavia Prag, mens Inter altså tager imod Barca uden Messi.

Årsagen til, at man i Dortmund er utilfredse med, at Barca sparer spillere mod Inter er, at den tyske klub er afhængig af, at italienerne ikke vinder mod Barca. Med en sejr går Inter nemlig direkte videre uanset hvad Dortmunds kamp bliver.

Det må dog betegnes som en meget logisk og helt normal beslutning, at en klub sparer spillere i en ubetydelig kamp. Ikke mindst når man ser på de kommende kamp for Barca, hvor man i weekenden skal på en svær opgave på udebane mod Real Sociedad, inden man i næste uge tager imod Real Madrid i El Clásico.

.:FORSIDE:.