Dortmund bestemmer Paco Alcácers fremtid

FCBARCELONA.DK - 11.10.18

Paco Alcácer har fået en fremragende start på tilværelsen i Dortmund, hvor han er lejet ud til fra Barca. Det er dog ikke sikkert, at den spanske angriber vender tilbage til Camp Nou efter denne sæson.

På trods af, at Barca kun har lejet Alcácer ud til Dortmund for en enkelt sæson, så er faktum, at man på Camp Nou ikke selv bestemmer, om den formstærke angriber vender tilbage til Barcelona efter denne sæson, hvor lejeaftalen udløber.

Som en del af lejeaftalen har Dortmund nemlig sikret sig en købsoption på Alcácer og det betyder, at det udelukkende er tyskerne, som bestemmer hvad der skal ske med spanieren. Købsoptionen lyder på 25 mio. euro.

Hvis Dortmund ønsker at købe Alcácer efter denne sæson, så skal de blot betale de 25 mio. euro og så vil Barca intet kunne gøre. Kun hvis den tyske klub beslutter ikke at bruge deres købsoption vil Alcácer vende tilbage til Camp Nou og fortsætte på sin kontrakt, som udløber i 2021.

Efter Alcácers flotte sæsonstart er der blevet spekuleret i, at han kunne være en mulig afløser for en knap så skarp Luis Suárez, men faktum er altså, at det udelukkende er Dortmund, der bestemmer Alcácers fremtid.

.:FORSIDE:.