Dommer foreslår straf til Barca i Griezmann-sagen

Lars Ravn - 19.09.19

© Getty Images

Da Barca i sommerens transfervindue hentede Antoine Griezmann, valgte Atlético Madrid at klage til det spanske fodboldforbund over den catalanske storklubs tilgang til handlen. Nu har dommeren i sagen forslået en noget overraskende straf.

Efter fem sæsoner i Atlético Madrid skiftede Griezmann i en handel til en værdi af 900 millioner kroner til Barca, da de valgte at aktivere frikøbsklausulen. Madrilenerne var dog rasende, fordi de mente, at Barca havde indgået aftalen med franskmanden inden den 1. juli, hvor frikøbsklausulen faldt fra halvanden milliard til 900 millioner kroner.

Ifølge spanske og catalanske medier skulle dommeren i sagen, Juantxo Ladaberea, have foreslået en straf til Barca, hvis klubben bliver fundet skyldig i anklagerne. Ifølge avisen El Mundo har dommeren foreslået, at Barca skal betale en bøde på 300 euro og spille uden tilskuere i en hjemmekamp i den spanske liga.

Dommerens forslag har fået Atlético Madrid helt op i det røde felt, da man ikke mener, at straffen er tilstrækkelig stor. Barca derimod holder fast i, at man intet forkert har gjort og derfor slet ikke skal straffes.

Hvis det ender med, at Barca bliver fundet skyldig i at have forhandlet en aftale med Griezmann på plads inden den første juli, må en bøde på 300 euro og en hjemmekamp uden tilskuere siges at være særdeles billigt sluppet.


.:FORSIDE:.