Disse hold kan Barca trække i Champions League

FCBARCELONA.DK - 12.12.19

© Getty Images

Onsdag aften blev de sidste kampe i Champions League gruppespillet færdigspillet og dermed kender Barca nu med sikkerhed de hold, som man kan trække i mandagens lodtrækning til ottendedelsfinalen.

Barca spillede sig som bekendt videre fra førstepladsen i gruppen og det betyder, at man skal møde et hold på andenpladsen fra en af de andre grupper. Catalanerne kan dog ikke møde et spansk hold i ottendedelsfinalen, hvilket udelukker Real Madrid og Atlético Madrid, som ellers begge endte på andenpladsen i deres grupper.

Efter onsdagens sidste gruppekampe i Champions League står det dermed klart, hvilke hold Barca kan trække i ottendedelsfinalen. Her er tale om følgende fem hold:

Tottenham
Atalanta
Napoli
Lyon
Chelsea

Selvom der er tale om hold på andenpladsen i deres respektive grupper, så bliver der ikke tale om nogle nemme kampe for Barca uanset modstander. Dog må de to svageste hold på papiret være italienske Atalanta og franske Lyon, mens både Tottenham, Napoli og Chelsea må placeres blandt de stærkere modstandere.

Lodtrækningen til ottendedelsfinalerne i Champions League finder sted allerede på mandag klokken 12.00 og den kan ses direkte på TV3 Sport og på Eurosport 1. Vi opdaterer selvfølgelig også fra lodtrækningen her på fcbarcelona.dk

.:FORSIDE:.