Digne: 'Jeg havde brug for trænerens tillid'

FCBARCELONA.DK - 11.10.18

Lucas Digne forlod Barca i sommers til fordel for Everton og i går forklarede han årsagen til sit skifte. Uden at sige det direkte, gav han Ernesto Valverde skylden for, at han ville væk fra Barca.

Digne får masser af spilletid hos Everton, i modsætning til hvad han fik hos Barca og det var tydeligvis det der trak ham til England. 'Jeg følte behov for at spille og Everton havde et super spændende projekt. Deres træner ringede til mig og der var en god kemi. Det fotalte mig, at det var der jeg skulle spille og så bad jeg Barca om at komme væk' udtalte han i går fra den franske landsholdslejr.

'Det var svær og personlig beslutning. Jeg havde det fint i Barcelona og det havde min familie også. Barca er den største klub i verden, med en enorm kvalitet i truppen' fortsatte han.

'Det var en fantastisk oplevelse at være en del af holdet i to år, men jeg havde brug for at føle tilliden fra min træner. Derfor er Everton den perfekt klub for mig' afsluttede med en klar henvisning til, at Valverde ikke ga ham meget spilletid.

Lucas Dignes vigtige rolle har bragt ham tilbage i landholdsvarmen hos træner Didier Deschamps, der ikke havde ham med til VM i Rusland på grund af den manglende spilletid hos Barca.

.:FORSIDE:.