Diego Costa: 'Man skal ikke bebrejde Griezmann'

FCBARCELONA.DK - 11.09.19

© Getty Images

Antoine Griezmann blev ikke populær hos Atlético de Madrids fans, da han valgte at forlade klubben denne sommer. Hans tidligere holdkammerat Diego Costa mener dog ikke man skal bebrejde angriberen.

'Jeg forsøgte ikke at overbevise ham om, at han skulle blive. Hvis han havde spurgt mig ville jeg have sagt, at vi alle skal opleve forskellige ting. Jeg forlod Atlético i 2014 da vi blev mestre og tog til Chelsea, hvor jeg var superglad. At tage til en anden klub betyder ikke, at man er utaknemmlig overfor sin klub. Der kommer simpelthen bare et tidspunkt, hvor du vil prøve noget nyt' kommer det fra Costa.

'Han ville prøve noget nyt og det er Barcelona. Hans drøm var at spille med Messi og Suárez. Vi alle ved hvilken spiller han er og det er normalt at han afprøver om han kan blive en betydningsfuld spiller som i Atlético' siger han videre.

'Han tog en normal beslutning. Vi er triste fordi en vigtig spiller er rejst, men vi skal være glade på hans vegne. Vi skal være taknemmelige for alt hvad han gjorde. Han missede aldrig en træning og var et godt eksempel. Man skal ikke bebrejde ham noget, men blot sige tak' afslutter Griezmanns tidligere holdkammerat.

.:FORSIDE:.