Di María: 'Jeg ville til Barca pga. Messi'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 12.06.19

© Getty Images

Ángel di María var millimeter fra at kunne kalde sig Barca-spiller tilbage i sommeren 2017. PSG-profilen erkender nu i et interview med argentinske Olé, at samspillet med Messi var hovedmotivationen.

'Jeg havde chancen for at tage til Barcelona, men det skete ikke. Sandheden er, at hvis jeg var taget dertil, havde det været for at være sammen med ham (Messi, red.) og se ham spille hver dag. Når han får bolden, er jeg tilskuer' kom det rosende fra Di María.

PSG-spilleren forklarede, at han elsker at spille sammen med Barca-kaptajnen på det argentinske landshold. 'Ja, jeg elsker at spille med "El Enano" (dværgen, red.). Jeg elsker ligeledes at se ham træne og de ting han gør. Det er unikt - umuligt at sætte ord på' sagde landsmanden.

'Her den anden dag til træning sendte Acuna et indlæg ind, som var umuligt for alle, men Messi scorede ikke desto mindre på saksespark. Der må man bare tage hatten af for og sige:'Sådan er det. Hvad kan man stille op? grinede Di Maria.

'Ingen af os andre, ville kunne have gjort det. Derfor nyder jeg at se ham spille.' lød det afslutningsvis fra argentineren, der dog højst sandsynligt har måtte vinke farvel til drømmen om at spille sammen med Messi på klubplan, efter at skiftet ikke lod sig udføre tilbage i 2017.

.:FORSIDE:.