fbpx
Annonce

Det transferfrie marked er ekstraordinært fristende

Anders Lang Jensen - 19.11.21

// transfer

instabar


I moderne topfodbold er det yderst sjældent, at profiler i klubberne når helt frem til kontraktudløb i deres aftaler med klubberne. Ikke desto mindre ligner sommerens frie marked en mulighed for at hente højere kvalitet end normalt.

Barca er i en økonomisk situation, hvor ønsket om at spare samtidig med at forstærke holdet, virkelig er en balancegang. Derfor er transferfrie spillere en solid mulighed for at bringe kvalitet ind i truppen på afgørende positioner, og det kan Barca måske lukrere på til sommer.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barca har været sat i forbindelse med en række spillere, der kan hentes gratis til sommer. AC Milans midtbaneprofil Franck Kessie har været nævnt, mens Chelseas César Azpilicueta også skulle være et tema som forstærkning til defensiven. Store navne som Kylian Mbappé og Paul Pogba er ligeledes transferfrie.

Andre spillere med kontraktudløb til sommer er Paulo Dybala, Niklas Süle, Antonio Rüdiger, Lorenzo Insigne og Alexandre Lacazette.

Barcas egen Ousmane Dembélé har selv kontraktudløb efter sæsonen. Barca håber dog på at løse situationen inden for den nærmeste fremtid og dermed sikre franskmandens fremtid i det catalanske.

.:FORSIDE:.