Det er nu at Junior Firpo skal træde til

FCBARCELONA.DK - 19.09.19

© Getty Images

Med Jordi Alba ude de næste 2-3 uger, skal Ernesto Valverde finde på et alternativ til venstre back positionen til de kommende kampe. Det er netop for at løse denne opgave at Junior Firpo blev hentet i Betis denne sommer.

Da Valverde skulle skære truppen ned til 18 mand inden tirsdagens opgør mod Dortmund, var Junior en af dem der blev sorteret fra. Derfor var han ikke i spil, da den skadede Jordi Alba skulle afløses. I stedet kom Sergi Roberto på banen.

Det er dog oplagt, at Valverde udtager Junior til lørdagens kamp mod Granada som den eneste naturlige venstre back i truppen. De fleste regner da også med, at dominikaneren starter inde.

Junior spillede på et højt niveau hos Betis i sidste sæson, så Valverde tvivler næppe på hans kvaliteter og potentiale. Spørgsmålet er blot, om han har tilpasset sig Barcas spillestil og dermed står klar til at hjælpe.

Selvom Granada har fået en overraskende god start på ligaen med syv point efter fire runder, samme antal som Barca, ligner det en oplagt kamp at sende Junior på banen i. Her bliver han næppe udfordret massivt i defensiven og rent offensivt vil der komme muligheder. Det vil give ham værdifulde minutter.

I sidste sæson manglede Barca virkelig en kvalificeret afløser for Jordi Alba og med Junior i truppen, er det nu at den 23-spiller venstre kant skal træde til.

.:FORSIDE:.