fbpx
Annonce

Dest: 'Xavi har givet mig tilliden til at spille igen'

Anders Lang Jensen - 22.02.22

// Sergiño Dest

ps5 art


Barcas unge højreback Sergiño Dest har haft en vanskelig og udfordrende periode, og Dani Alves har efter sit comeback taget spilletiden på højrebacken. Dest har dog fået chancen i Alves’ karantænefravær og han har vist gode takter.

Rygterne var mange omkring Sergiño Dest i januars transfervindue, hvor der sågar var meldinger om, at Barca ville sende amerikaneren videre. Dest har dog i de seneste kampe fået vendt en svær periode til flere gode kampe, og han nyder tiden lige nu, slår han fast.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Jeg har det rigtig godt personligt. Xavi har givet mig tilliden til at spille igen. Hvis jeg ikke spiller, træner jeg altid endnu hårdere for at kæmpe mig tilbage og for at blive stærkere. Når jeg så får chancen, forsøger jeg at vise, at jeg virkelig gerne vil være her’, siger Sergiño Dest, der søndag leverede en god kamp i sejren mod Valencia, til mediet ESPN.

’Tre point på udebane er altid godt, og vi kæmpede virkelig hårdt som hold. Vores intensitet var nøglen og vi hjalp hinanden hele vejen rundt’, slutter han.

Sergiño Dest har fået chancen for at vise sig frem i de seneste kampe i Dani Alves’ fravær. Han spillede blandt andet også en solid kamp i Europa League-opgøret mod italienske Napoli.

Alt tegner til genvalg til Dest, når Barca spiller returkamp mod Napoli torsdag aften, for Alves er ikke indskrevet i den europæiske turnering.

.:FORSIDE:.