fbpx

Dest vandt sin første internationale titel med USA

FCBARCELONA.DK - 08.06.21

// Dest


Med sæsonen afsluttet hjemme i La Liga er Sergiño Dest godt i gang med en travl sommer med USA's landshold. I går var Barca-spilleren med til at vinde sin første internationale titel, da USA vandt Nations League Concacaf.

Sergiño Dest kommer sandsynligvis til at slås med Emerson om spilletiden i næste sæson, så det gælder om at overbevise Koeman. Her kan succes på det amerikanske landshold vise sig at være en fordel.

Dest kunne i hvert glæde sig over succes med USA, da holdet i går sikrede sig sejren i den nordamerikanske Nations League, hvor holdet mødte Mexico i finalen. Det blev en spændende finale der måtte ud i forlænget spilletid og her vandt amerikanerne med 3-2.

Nu kan Dest så tage på en kort sommerferie, men allerede om en måned, skal han deltage i de nordamerikanske mesterskaber, Concacaf Gold Cup, der er pendanten til EM i Europa. Den turnering spilles fra den 10. juli til den 1. august.

Det bliver derfor en travl sommer for Dest, der først vender tilbage til Barcelona når sæsonforberedelserne er godt i gang. Spørgsmålet er så om Emerson benytter det til at skaffe sig et forspring i kampen om spilletiden næste sæson.

.:FORSIDE:.