fbpx

Dest ligner den sandsynlige afløser for Jordi Alba

FCBARCELONA.DK - 27.02.22

// Jordi Alba // Bilbao // Sergiño Dest

Barca må undvære Jordi Alba i aftenens kamp mod Athletic Club Bilbao og det tvinger Xavi til at ændre på forsvaret. Meget tyder på at løsningen bliver, at Sergiño Dest rykkes over på den uvante position.

Jordi Alba fik sin femte advarsel denne sæson i Barcas kamp mod Valencia for en uge siden og det betyder karantæne i aften, når Barca får besøg af baskiske Athletic Club Bilbao. Dermed skal Xavi finde en afløser for Alba, der har gjort det så glimrende på det seneste.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Xavi har ikke en oplagt afløser klar, for der er ingen andre venstre backs i truppen. Dertil kommer, at B-holdets Alejandro Balde sidder ude med en skade, så Xavi befinder sig i en svær situation.

Avisen Sport skriver at Xavi vælger at satse på den formstærke Sergiño Dest. Han har før vikarieret på venstre backen og selvom det ikke er hans naturlige position, har han gjort det udemærket.

Dest har spillet fra start i de seneste fire kampe i fraværet af Dani Alves, men brasilianeren vender tilbage til holdet mod Bilbao efter udstået karantæne. Derfor har Xavi løsningen klar på højre back.

.:FORSIDE:.