fbpx
Annonce

Dest: 'Jeg kan lære en masse fra Lionel Messi'

Rune Stentoft Arlbjørn - 14.10.20

© Getty Images
// Dest

I et interview blev Sergiño Dest bedt om at sætte et par ord på sit skifte fra Ajax til Barca. Han kommenterede også det at lære spansk og at spille med Lionel Messi - noget som han mener han kan lære meget af.

'Jeg kan lide udfordringer. Jeg vil udvikle mig i Barca, fordi her er der gode muligheder for at blive bedre. Det er en stor udfordring, men det motiverer mig at spille sammen med de bedste i verden. Det er noget jeg virkelig ønskede og drømte om' sagde han i et interview fra USA's landsholdslejr, hvor en række lokaler medier deltog, blandt dem ESPN, BeIN Sports og New York Times.

Det at spille med Messi blev Dest også bedt om at sætte nogle ord på. 'Jeg tænker, at jeg skal tage chancen og lære fra de spillere jeg spiller med nu. Den bedste i verden spiller jeg sammen med i Messi og jeg kan lære fra ham og alle de andre' svarede han.

Om hans første møde med Messi tilføjede Dest: 'Han taler spansk, så jeg kan ikke rigtig forstå ham, men jeg bliver nødt til at lære sproget. For mig er det fedt at spille med ham, fordi jeg ser op til ham. Jeg har set ham så mange gange på TV og på Youtube og nu træner jeg med ham' sagde han videre.

Dest satte også nogle ord på det at lære spansk, noget som han er i gang med at lære. 'Jeg føler, at når du er i Spanien, så er det nemmere at lære sproget. Jeg er også sammen med de bedste spillere, så det er nemmere at udvikle mig' sagde han til slut.

.:FORSIDE:.