Dest: 'Jeg er meget tilfreds. Vi er på rette vej'

FCBARCELONA.DK - 28.02.21


Sergiño Dest var en af de spillere der udtalte sig efter 0-2 sejren over Sevilla i går. Han glædede sig over holdets indsats i opgøret og han håber de kan gøre det lige så godt, når de på onsdag møder andaluiserne igen.

'Det var meget vigtigt at vi vandt denne kamp, efter at vi havde tabt til dem i pokalturneringen på denne bane. Vi møder Sevilla i to kampe i træk og vi må se om vi i den næste også er i stand til at vinde' indledte han.

'Vi er på rette vej til at udvikle os yderligere. Vi skal spille på samme måde og jeg er meget glad for det arbejde vi udførte i dag' fortsatte den hollandsk fødte amerikaner.

Dest blev spurgt til Barcas opstilling med tre centrale forsvarsspillere. 'Det kan godt være, at det overraskede dem en smule, specielt i starten. Vi pressede dem godt og tingene lykkedes for os, og vi skabte chancer' svarede han.

Dest var tæt på at komme på tavlen med et skud der tog stolpen. 'Jeg tænkte udelukkende på at skyde, men jeg var uheldig. Den var tæt på at gå ind. Det håber jeg den næste gør' sagde han om situationen.

Han har oplevet lårproblemer på det seneste, men det ser ud til at være et overstået kapitel. 'Jeg er kommet mig og følte mig godt til rette. Jeg føler mig tilpas på holdet, uanset hvilket system vi spiller' afsluttede Dest.

.:FORSIDE:.