fbpx
Annonce

Dest: 'Fantastisk at spille med den bedste i verden!'

Jacob Møller Nielsen - 12.11.20

© Getty Images
// Dest

Sergiño Dest skiftede i sommers til Barca, og den nye højreback er glad for at være en del af klubbens generationsskifte. Det, og fornøjelsen af at spille med Messi, kommer Barcas 2'er ind på i et interview med ESPN.

Det kostede Barcelona 21 millioner euro at hente den hollandsk-amerikanske Sergiño Dest til klubben i sommer, og siden da er det blevet til fire kampe for klubben indtil videre, inklusiv fuld spilletid i sæsonens første El Clásico.

Så selvom det endnu ikke er blevet til et væld af kampe for Barca, så er han alligevel glad for at være en del af klubben. Især generationsskiftet, der er i gang i klubben, er han glad for at være en del.

'Det er virkelig fedt at være en del af den nye generation. Det er også godt, at vi spiller med en håndfuld af de yngre spillere, så de kan vænne sig til niveauet på førsteholdet,' sagde han og fortsatte: 'På den måde har Barca allerede nye spillere klar til fremtiden, og det er smart at klubben gør lige nu, synes jeg, da det giver os en mulighed for at forbedre os hurtigere,' sagde han.

Herefter kommenterede højrebacken, at han også er blevet brugt som vikar på venstrebacken i starten af sæsonen: 'Højre- eller venstreback, for mig er det ligegyldigt, hvor jeg spiller. Jeg spiller hvor træneren skal bruge mig. Endda hvis jeg skal spille på venstre kant, så gør jeg også det. Det er lige meget, jeg vil bare gerne spille, men for også at være ærlig, så er jeg selvfølgelig mere komfortabel på den højre side af banen,' sagde han.

Hollandsk-amerikaneren vænner sig hurtigt til livet i Barcelona, men han erkender også, at det kan være svært ikke at være star-struck, når han ser, hvem han træner med: 'Jeg går altid på banen ud fra min egne kvaliteter og prøver at spille efter det. Men nogle gange, når jeg kigger på mine holdkammerater på banen, tænker jeg: "Wow, for et par år siden så jeg jer i TV'et!",' sagde han.

Til sidst kom Dest endnu engang ind på Messi, som han nyder at spille sammen med: 'Nu spiller jeg med den bedste spiller i verden. Det er da fantastisk! Han er virkelig, virkelig god. Han har nogle utrolige bevægelser til træningerne, det er en fornøjelse at være vidne til,' sluttede han.

 

.:FORSIDE:.