Dest bed smerterne i sig, men måtte give op

FCBARCELONA.DK - 19.01.21

© Getty Images

Sergiño Dest var tvivlsom til Supercup finalen mod Bilbao, men han kom med i Koemans startopstilling. Det blev dog kun til 45 minutter til amerikaneren, inden han måtte overlade sin plads til Mingueza.

Med Sergi Roberto ude med en langvarig lårskade, er det blevet til rigtig meget spilletid til Dest, der kom til Barca denne sæson. De mange kampe har sat sine spor, både på indsatsen og fysikken.

Dest lagde rigtig godt ud på sæsonen, men langsomt dalede han i niveau. Den seneste uge har smerter i det ene lår plaget ham efter en aktion mod Granada for halvanden uge siden og det var årsagen til, at Dest ikke spillede supercup semifinalen mod Real Sociedad.

Mod Bilbao var han også plaget af problemerne, men han bed smerterne i sig og spillede de første 45 minutter, inden Koeman valgte at tage ham ud. Det var tydeligt at Dest var hæmmet i sit spil.

Nu kan højre backen nyde et par fridage og han får sandsynligvis en pause når Barca på torsdag spiller mod Cornellá i Copa del Rey. Forhåbentlig vil pausen få skavankerne til at forsvinde.

.:FORSIDE:.