Derfor sælger Barcelona ikke Arturo Vidal

FCBARCELONA.DK - 21.01.20

Reklame

Barcelona har netop spillet sig op på førstepladsen i den spanske liga, og det glæder naturligvis alle omkring klubben. Der er dog måske en enkelt spiller i truppen, der godt kunne smile en smule mere, end han gør lige nu - nemlig den chilenske midtbanespiller Aturo Vidal.

Chileneren ønsker nemlig et skifte væk fra catalanerne, da han ikke længere mener, at Barca er et godt match med hans kvaliteter. Det har dog også været en smule op og ned med spilletid for Vidal, der kom til klubben i 2018 efter et skifte fra Bayern München. Han vil derfor gerne videre i sin karriere, og Inter Milan har meldt sig som en mulig ny destination for midtbanespilleren, der jo også tidligere har gjort sig i den italienske liga. Dog står FC Barcelona i vejen for denne transfer i dette vindue, da de har ytret, at man ikke på nuværende tidspunkt ønsker at sælge chileneren. Der er nemlig flere forskellige udfordringer i forhold til et salg af Arturo Vidal til Milano-klubben, og det er netop disse grunde vi går i gennem i artiklen her. I samarbejde med Bet365 bonus har vi fundet et par grunde.

Barcelona har i forvejen allerede solgt ud på denne position i år, hvilket gør skiftet til Inter endnu mere usandsynligt. Det forholder sig jo netop sådan, at Barcelona allerede har lejet Carles Alena ud til Real Betis og Arthur er ude med en skade. Derfor er catalanerne tyndt besatte på denne position, hvis man vælger at sælge den chilenske midtbanespiller til Inter Milan. På den måde ser det altså svært ud for Vidal og Inter at mødes i dette transfervindue, der har sit udløb i januar måned.

Der er angiveligt også langt mellem parterne, når det kommer til at forhandle en pris for den dygtige chilener. Inters præsident Javier Zanetti har allerede udtrykt, at han gerne vil have fingrene i Vidal, men Milano-klubben har budt 12 mio. euro på ham. Det er for lidt ifølge FC Barcelona, der forlanger svimlende 20 mio. euro for Arturo Vidal. Spørgsmålet er så nu, hvorvidt de to klubber kan nå til enighed om en pris for spilleren i dette transfervindue. Inter har ligeledes opfordret Vidal selv til at komme til forhandlingsbordet.

Inter Milan synes at være den mest oplagte kandidat til Arturo Vidals næste klubeventyr. Men faktisk har flere Serie-A klubber meldt sig på banen som interesserede i den karismatiske midtbanespiller. Hans tidligere klub Juventus har ytret interesse, mens også Roma og AC Milan angivet har kigget på den chilenske midtbanespiller, der jo har vundet rigtig mange trofæer i sin karriere. Spørgsmålet er så nu, hvordan Arturo Vidals fremtid ser ud om blot en enkelt måned. Bliver han sendt videre til italiensk fodbold eller sætter FC Barcelona sig imod transferen og forlanger, at Vidal bliver i klubben indtil ihvertfald næste transfervindue.

.:FORSIDE:.