Der venter syv kampe på fire uger

FCBARCELONA.DK - 11.09.18

Lige nu er der landskampspause, men når spillerne vender tilbage midt på ugen, bliver det begyndelsen på fire uger, der byder på hele syv kampe. Det er Champions League der er årsagen til det pressede program.

Barca-spillerne har indtil nu kunne nøjes med en kamp om ugen siden sæsonen blev skudt i gang for lidt over to uger siden. Lige nu ligger ligaen stille på grund af landskampspausen, men når den slutter denne uge, bliver der for alvor skruet op for blusset.

Der er en ny landskampspause i midten af oktober, men indtil da byder progranmmet på to ugentlige kampe for Barca-spillerne. Det er primært Champions League gruppespillet der gør, at der også skal spilles midt på ugen, men også ligaen byder på en midtugekamp.

Det hektiske program skydes i gang på lørdag med udekampen mod Real Socidad, hvorefter Barca tager imod PSV i Champions League tirsdag aften.

Derefter følger der tre ligakampe i træk, først mod Girona på Camp Nou næste søndag, dernæst midt på ugen ude mod Leganés, og i weekenden efter hjemme mod Bilbao.

De fire travle uger sluttes af med to svære udekampe. Først skal Barca en tur til London for at møde Tottenham i Champions League og derefter gælder det Valencia på Mestalla.

Der venter således fire spændende uger, hvor Barca skal forsøge at holde sig i toppen af ligatabellen og samtidig få en god start på Champions League.

.:FORSIDE:.