Der venter en højspændt El Clásico den 26. oktober

FCBARCELONA.DK - 15.10.19

© Getty Images

Hvis El Clásico spilles som planlagt den 26. oktober, kan det ikke undgå at blive højdramatisk på grund af konflikten i Catalonien. Her vil catalanernes vrede med garanti gå ud over de hvide fra den spanske hovedstad.

Skæbnen vil, at Real Madrid og Barcelona tørner sammen akkurat som den spanske højsteret har besluttet at sende ni catalanske politikere i fængsel i mange år, en dom der har skabt vrede og frustration i Catalonien.

Real Madrids spillere bliver altid buet og piftet massivt ud af Camp Nou når de kommer på besøg i Barcelona, men den 26. oktober vil der helt sikkert blive skruet ekstra op for hadet mod ærkerivalerne.

Der er en risiko for, at kampen bliver aflyst på grund af planerne om massive demonstrationer samme dag i hele Catalonien og ikke mindst i Barcelona. Det vil lamme byen og der vil være masser af politi i gaderne.

Hvis kampen alligevel spilles, vil Camp Nou være klar til at vise sin vrede mod den spanske centralregering fra Madrid, som mange føler at Real Madrid repræsenterer.

El Clásico får derfor en ekstra dimension den 26. oktober, hvor Barcas spillere kan forvente en fantastisk opbakning fra et fyldt Camp Nou.

.:FORSIDE:.