fbpx

Der venter endnu en historisk duel mod Bayern

Rune Stentoft Arlbjørn - 08.12.21

// Champions League // Bayern München

Gennem årene har der været mange store kampe mellem Barca og Bayern München, hvor klubberne nærmest på skift har trukket det længste strå. Der er næppe tvivl om, at kampen i aften også bliver mindeværdig.

Når Barca og Bayern München tørner sammen, kan det næsten ikke undgås, at kampene bliver dramatiske og fulde af spænding og intensitet, for der er tale om to store klubber, der ser sig selv blandt de største klubber i verden, et prædikat de ikke har noget imod at tage på sig.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


I de seneste år har Bayern haft overtaget i forhold til at dominere den europæiske scene i forhold til Barca. For halvandet år siden satte sydtyskerne et ordenligt hak i tuden i catalanernes selvopfattelse med det ydmygende nederlag på 8-2 i Lissabon, og tidligere på sæsonen sejrede de 3-0 på Camp Nou.

Senere i aften kan de tyske giganter være med til at sætte yderligere ridser i lakken, da de kan være med til at sende Barca ud af gruppespillet i Champions League for første gang i 20 år, hvis resultatet samtidig går Benficas vej på Estádio da Luz mod Kiev.

Barca kan selv sikre sig videre avancement i aftenens udebanekamp mod Bayern med en sejr. Det i sig selv vil være en historisk begivenhed for klubben, når man tager i betragtning hvad der er sket i de seneste måneder. Der kan dermed ikke være tvivl om, at resultatet af aftenens opgør går over i historiebøgerne.

Bayern München er allerede videre i turneringen, da de har sikret sig førstepladsen i gruppen. Det bliver derfor spændede at se hvordan de stiller op mod Barca i aften. Måske sparer de spillere, måske gør de ikke, men der kan ikke været tvivl om, at de kommer til at blæse til angreb mod catalanerne.

.:FORSIDE:.