fbpx
Annonce

Der trænes først igen i Barcelona den 5. december

FCBARCELONA.DK - 11.11.22

// VM 2022

VM-slutrunden i Qatar lukker ned for al klubfodbold frem til slutningen af december måned og for Barcas vedkommende betyder det, at der ikke kaldes til træning igen før den 5. december.

Det er aldrig sket før, at en VM-slutunde skærer en sæson midt over, men sådan er blevet på grund af FIFA's kontroversielle valg af Qatar som værtsland. Slutrunden skydes i gang den 20. november og finalen spilles fire uger senere, den 18. december.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barca  får mange spillere med i Qatar på diverse landshold, men der er også spillere der bliver hjemme i Barcelona. Her giver det ingen mening at træne hver eneste dag i halvanden måned, uden at der spilles kampe. Derfor har klubben givet dem fri til den 5. december.  Dermed får de mere end tre ugers ferie.

Klubben har meldt ud, at VM-spillerne vil vende tilbage til Barcelona efterhånden som deres landshold ryger ud af VM. De sidste gruppekampe spilles den 2. december og der er sandsynligvis en eller flere af Barcas spillere, der må vende hjem inden knockout-kampene. De andre kommer altså hjem drypvis.

Barca spiller sin første kamp efter VM den 31. december, hvor de tager imod lokalrivalerne fra Espanyol.



.:FORSIDE:.