fbpx

Der meldes om forhandlinger om Basels Arthur Cabral

FCBARCELONA.DK - 25.11.21

© Getty Images
// Arthur Cabral

instabar


Barca har alvorligt brug for at styrke offensiven, for det er foruroligende få mål holdet scorer i denne sæson. Nu meldes der om seriøs interesse i FC Basels brasilianske angriber Arthur Cabral og der er angiveligt gang i forhandlingerne

Det er avisen Sport der melder om Barcas interesse i den 23-årige Arthur Cabral, der har været i FC Basel siden 2019. Her er det blevet til 95 kampe og 60 mål fra brasilianerens side. I denne sæson er han noteret for 22 mål i 20 kampe og det har vakt Barcas interesse.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Cabral er en kompromisløs angriber der skyder på alt hvad der bevæger sig og han kan i sin spillestil minde lidt om Luis Suárez. Hans kontrakt med FC Basel udløber til juni 2023 og angiveligt er schweizerne klar til at lade ham rejse, hvis prisen er rigtig. Basel er udemærket klar over, Cabral skal videre til en større klub inden længe.

Der skulle allerede være godt gang i forhandlingerne om Cabral og stemningen mellem parterne meldes god. Derfor kan det meget vel være, ar Arthur Cabral kan trække i Barca-trøjen allerede til januar.

Det forventes at Barca skal betale mellem 15 og 20 mio. euro for ham, men måske det i første omgang bliver en lejeaftale, men med en købsforpligtelse til sommer, hvor der forhåbentlig er lidt flere penge i klubkassen.

.:FORSIDE:.