Der bliver ingen El Clásico i Copa del Rey

FCBARCELONA.DK - 21.01.21

© Getty Images

Barca har revance til gode mod Real Madrid efter nederlaget tidligere på sæsonen på Camp Nou. Det bliver dog ikke i den spanske pokalturnering, at de to rivaler skal mødes, da madrilenerne onsdag blev sendt ud af Alcoyano.

Der bliver altså ingen El Clásico i denne sæsons Copa del Rey. Det står fast efter onsdagens overraskende resultat i 1/16-finalen, hvor Real Madrid tabte med 2-1 til Alcoyano, som befinder sig i den tredjebedste række i Spanien.

Real Madrid kom ellers planmæssigt foran med 0-1, men 10 minutter før tid udlignede Alcoyano. Dermed gik kampen i forlænget spilletid, hvor Alcoyano blev reduceret til 10 mand efter et rødt kort. Alligevel lykkedes det for Alcoyano at score til 2-1 og sende Zidanes tropper langt ud i mørket.

For Barcas vedkommende gælder det nu i første omgang aftenens kamp mod Cornellá, som allerede har leveret en lignende overraskelse i forrige runde. Her slog de nemlig Atlético Madrid ud efter en sejr på 1-0, så catalanerne må på ingen måde tage let på opgaven, hvis man vil undgå samme voldsomme ydmygelse, som man netop har oplevet i Madrid.

.:FORSIDE:.