Der kommer ingen Clásico i Champions League

FCBARCELONA.DK - 08.08.20


I går aftes blev det end kendsgerning, at denne sæsons Champions League ikke kommer til at byde på en Clásico. Det ligger fast efter at Real Madrid i går blev sendt ud af turneringen af Pep Guardiolas Manchester City.

Lodtrækningen til slutfasen i Champions League havde maget det sådan, at Barca og Real Madrid ville mødes i semifinalen, hvis begge mandskaber skulle nå så langt. Det kommer ikke til at ske efter resultatet i går, hvor City vandt med 2-1 over Madrid og dermed samlet 4-2.

I Barcelona er Madrids exit helt sikkert noget der skaber glæde, for det ville være pinefuldt, at skulle se de hvide hjemføre endnu et trofæ denne  sæson. Man glæder sig samtidig over, at det var Barca-legenden Pep Guardiola der sørgede for at sende Real Madrid ud af den prestigefyldte turnering.

Skulle Barca lykkes med at komme videre efter kampen i aften mod Napoli, bliver det med stor sandsynlighed Bayern München de møder i kvartfinalen. Vinderen af det opgør skal op imod enten Lyon eller Manchester City. Lyon sendte overraskende Juventus og Cristiano Ronaldo ud af Champions League i går.

Med Real Madrid og Juventus ude af turneringen, er Barca sluppet af med to af de største rivaler til denne sæsons Champions League.

644x70

.:FORSIDE:.