fbpx
Annonce

Der er brug for en god oplevelse mod Osasuna i aften

FCBARCELONA.DK - 13.03.22

// Osasuna

ps5 art


I aften tager Barca imod Osasuna i ligaen og her er der brug for en god oplevelse efter et par kampe, hvor det ikke helt har fungeret. Der skal tankes selvtillid inden de vigtige kampe mod Galatasaray og Real Madrid.

Hverken i 1-2 sejren over Elche for en uge siden eller i 0-0 opgøret mod Galatasaray i torsdags, så man samme takter fra Barcas side, som det var tilfældet i kampene forinden, der bød på lutter store sejre og overbevisende spil. 4-1 over Valencia, 4-2 over Napoli og 4-0 over Bilbao skabte fornyet optimisme i klubben og blandt tilhængerne.

Artiklen fortsætter under annoncen


Træerne vokser som bekendt ikke ind i himlen og det så man mod Elche, hvor det først var få minutter før tid, at sejren kom i hus. Problemerne fortsatte mod Galatasaray, hvor der ikke blev skabt nok foran mål.

Forude venter den afgørende returkamp mod Galatasaray i Istanbul og på søndag handler det om El Clásico i Madrid. Kampen mod tyrkerne bliver afgørende for deltagelsen i Europa League, mens opgøret i Madrid skal vindes, hvis den spinkle chance i ligaen skal bevares.

Derfor vil det være en stor hjælp, hvis holdet får en god oplevelse i aften mod Osasuna. Der er brug for at spillet fungerer bedre og at der kommer et overbevisende resultat mod ligaens nr. 11, selvom det altid vil være vigtigst at få de tre point.

Det er et par afgørende kampe der venter og med en god oplevelse i ryggen mod Osasuna, kan det ikke undgå at øge mulighederne i de kommende opgaver.

Kampen mod Osasuna spilles kl. 21.00 og den kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.