Denis Suárez kommer med invitation til Valencia

FCBARCELONA.DK - 15.06.19

© Getty Images

Denis Suárez’ situation i Barca er uafklaret, men meget tyder på et salg denne sommer. Nu er spilleren ude med en klar invitation til Valencia, der længe har vist interesse for ham.

Det er kun et par uger siden at Valencia bekræftede sin interesse for Denis Suárez og der var angiveligt forhandlinger i gang med Barca, men siden er der intet sket.

Det er måske årsagen til, at Denis Suárez nu er ude med noget der kun kan tolkes som en invitation til valencianerne.

’Det er rigtigt at Valencia har vist interesse, ligesom andre hold i den spanske liga. Lige siden jeg forlod Villarreal har Valencia været interesseret og jeg har på intet tidspunkt afvist dem. De har aldrig vist så stor interesse for at købe mig som de gør lige nu’ kommer det fra ham.

’Marcelino er den bedste træner jeg har haft siden jeg startede i professionel fodbold. Så meget kan jeg sige. Han er mere end en træner for mig, da jeg også har en god relation til ham’ fortsætter han.

Spekulationerne går på, at Barca har afvist et tilbud fra Valencia og at Denis Suárez nu forsøger at få gang i forhandlingerne igen med sine udtalelser.

Om sin situation i Barca siger Denis Suárez: ’Der er ingen der har fortalt mig, om jeg indgår i planerne’.

Alle forventer dog at Barca udnytter den store interesse for Denis Suárez til at sælge ham, men man har ikke travlt, da det handler om at få prisen så højt op som muligt. 

.:FORSIDE:.