Denis Suárez: 'Jeg vil forlade Barca'

FCBARCELONA.DK - 13.06.19

© Getty Images

Denis Suárez har brudt tavsheden om sin fremtid efter det mislykkede ophold hos Arsenal. Nu er han tilbage i Barcelona og her lægger han ikke skjul på, at ønsket er at komme til en anden klub.

Det har altid været Denis Suárez' drøm at triumfere i Barca-trøjen. Det har han slået fast gang på gang, men nu ser det ud til, at han har opgivet drømmen.

'Jeg ønsker at forlade Barca for at spille, for i Barca får jeg ikke muligheden for at få jævnligt med spilletid' kom det fra ham i et radiointerview med Cadena SER.

Denis Suárez har også et klart ønske om, hvor karrieren skal fortsætte. 'Mit mål er at blive i den spanske liga og jeg lytter ikke på tilbud fra udlandet. Jeg ønsker at være tæt på mit hjem og spille med i ligaen' fortsatte han.

Denis Suárez har tidligere spillet for Manchester City og blev udlejet til Arsenal sidste halvdel af den netop afsluttede sæson, men alligevel er Premier League udelukket. 'Jeg har erfaring fra Premier League og det er en liga jeg elsker, men på grund af en skade gik det skidt i Arsenal og nu foretrækker jeg at fortsætte karrieren i Spanien' sagde han videre.

Denis Suárez ved tydeligvis ikke hvad Barca siger til hans ønske om et klubskifte. 'Jeg har ikke talt med Valverde. Jeg har været i Barcelona i to måneder for at genoptræne og jeg har arbejdet hver dag med Rafinha, men ingen fra Barca har sagt noget. Rent teoretisk skal jeg møde op den 14. juli til sæsonstarten, hvis der ikke sker noget inden da' afsluttede han.

.:FORSIDE:.