Denis Suárez: 'Jeg forlader Barca'

Kristoffer Hanberg - 25.06.19

Denis Suárez' fremtid i Barca har længe været tvivlsom. Nu har spanieren dog fjernet alt tvivl ved offentligt at udtale, at han skifter den catalanske storklub ud med noget nyt denne sommer.

Denis Suárez har været inde og ude af Barcas trup igennem en længere årrække. Med ophold i Sevilla, Villarreal og senest Arsenal har den 25-årige spanier været vidt omkring, men ingen af opholdende har været særlig succesfulde.

Nu er den tekniske midtbanespiller endnu en gang tilbage i Barca, men det bliver kun for en kort stund. Det udtaler han ifølge den catalanske avis, Sport, i et nyligt interview.

'Jeg forlader Barca denne sommer, og Celta Vigo er helt klart en mulighed. Jeg er helt overbevist om, at jeg før eller siden igen vil spille i Celta Vigo' sagde Denis Suárez om sin barndomsklub

'Jeg har flere tilbud fra udenlandske klubber, men jeg vil helst blive ved med at spille i La Liga. At spille i Europa er en prioritet, men der er også tilbud uden for Europa' udtalte den spanske midtbanespiller afslutningsvist.

.:FORSIDE:.