Denis Suárez har fundet spilletiden i Celta

Rune Stentoft Arlbjørn - 09.11.19

© Getty Images

Denis Suárez forlod Barca tilbage i sommeren til fordel for et skifte tilbage til Celta Vigo. Galicieren fik aldrig den fulde tillid hos catalanerne, men i aften vender han tilbage med stor selvtillid og mange kampe i benene.

Det er i dag blevet lørdag den 9. november, hvilket betyder, at Celta Vigo i aften gæster Camp Nou i ligaens runde 13. Her kommer gæsterne på besøg med en gammel kending i truppen i form af Denis Suárez, der endelig ser ud til at have fået regelmæssig spilletid han ønsker.

Den tidligere Barca-spillere har nemlig hidtil spillet i alle Celtas 12 kampe i denne sæson. Han er startet inde i dem alle, hvilket nok ikke kan undgå at gavne på selvtillidskontoen til trods for, at galicierne ligger under stregen med kun ni point.

Der er ingen tvivl om Denis Suárez' potentiale, men faktum er, at han ikke fik tilliden fra hverken Luis Enrique eller siden hen fra Ernesto Valverde. Den nu 25-årige midtbanespiller var ellers fast besluttet på at triumfere i Barca, men i sommers besluttede han så for at skifte.

Det bliver uden tvivl et spændende gensyn med Denis Suárez i aften, der ventes at starte inde for Celta. Han er helt sikkert opsat på at vise, at Luis Enrique og Valverde tog fejl i deres fravalg af ham.

.:FORSIDE:.