Denis Suárez: "Godt med minutter til reserverne"

FCBARCELONA.DK - 06.12.17

Denis Suárez spillede tirsdag en god kamp, da han fik alle 90 minutter af opgøret i Champions League mod Sporting CP. Efter kampen var midtbanespilleren godt tilfreds med resultatet og med spilletiden til reserverne.

"Der var ikke så meget på spil i dag, men det var en god kamp til at give spilletid til nogle af de spillere, som normalt ikke spiller så meget. Det vigtige er, at alle på holdet føler sig vigtige og at de kan bidrage med noget i kampene" sagde Denis Suárez.

"Jeg synes, at vi spillede en god kamp. Det jeg synes, at vi har vist indtil videre i denne sæson er, at vi har en plan b og at vi har spillere, som kan træde til når der er brug for det. De spillere, som normalt sidder på bænken, har i denne sæson løftet deres niveau i forhold til sidste sæson".

"Det er måske rigtigt, at vi i denne sæson ikke spiller så fantastisk som i tidligere sæsoner, men jeg synes, at vi kommer frem til en masse chancer i kampene. Samtidig er det også blevet mere vanskeligt at score imod os og det er en meget positiv nyhed".

"Om der er nogle hold vi vil ungå i ottendedelsfinalen? Jeg tror mere det handler om, at mange vil undgå os. Vi er videre på førstepladsen i puljen og det er en fordel for os, da vi så skal spille returkampen på hjemmebane" sagde Denis Suárez til slut.

.:FORSIDE:.