fbpx
Annonce

Den udsatte kamp mod Rayo spilles først den 24. april

FCBARCELONA.DK - 05.03.22

// Rayo Vallecano

ps5 art


Barca har haltet en kamp efter konkurrenterne det meste af sæsonen, først med en udsat kamp mod Sevilla og senest mod Rayo Vallecano. Det bliver først den 24. april at Barca kommer på omgangshøjde med de øvrige hold.

Gennem hele sæsonen har det været svært at danne sig et konkluderende overblik over den aktuelle stilling i La Liga, for på intet tidspunkt har holdene spillet lige mange kampe, af forskellige årsager.

Artiklen fortsætter under annoncen


I starten af sæsonen fik Barca udsat en kamp mod Sevilla, fordi mange sydamerikanske landsholdsspillere ikke kunne nå hjem fra landskampe. Den kamp skulle være spillet i starten af september, men det var først lige før jul, at Barca betrådte græsset på Sánchez Pizjuan, et opgør der sluttede 1-1.

I januar måned var det så et opgør mod Rayo Vallecano der blev udsat, fordi begge mandskaber skulle i aktion i Copa del Rey, og Barca samme måned skulle deltage i den spanske Supercup. I går afgjorde La Liga, at den udsatte kamp først spilles den 24. april, fordi der ikke er plads i kalenderen før.

Det varer derfor stadig et godt stykke tid før at Barca har spillet lige så mange kampe som de øvrige hold. Når catalanerne tager imod Rayo, vil der blot restere seks spillerunder i ligaen.

Barca tabte tidligere på sæsonen med 1-0 til Rayo på Vallecas og det var efter denne kamp, at Ronald Koeman blev fyret i flyet på vej hjem fra Madrid.

.:FORSIDE:.