Den spanske liga skal streames på nettet

FCBARCELONA.DK - 06.08.18

Alt tyder på, at den spanske liga ikke bliver sendt i dansk tv i denne sæson. I stedet har ny streamintjeneste købt rettighederne til La Liga, hvor danske fodboldfans skal betale for at kunne se kampene.

Tidligere har det været Nordic Entertainments kanaler, som eksempelvis 3+ og TV3 Sport, som har sendt kampene for den spanske La Liga. I denne sæson ser der dog ud til at ske en mindre revolution, da rettighederne er blevet købt af IMG og deres nye streamingtjeneste ved navn Strive Sport.

I en pressemeddelelse mandag meddeler IMG, som står bag streamingtjenesten, at det kommer til at koste 79 kroner om måneden for at kunne se La Liga og den italienske Serie A. Man kan også købe adgang for en hel sæson for 499 kr. Samtidig meddeler IMG, at der i kampene ikke vil være danske kommentatorer, men i stedet engelske. Det gælder også for studieværterne.

"Dette er et virkelig spændende projekt for IMG og alle fodboldfans i Skandinavien. Serie A og La Liga er to af verdens mest populære ligaer i fodboldens verden. Med Lionel Messi i FC Barcelona og Cristiano Ronaldo i Juventus vil Strive vise to af planetens bedste spillere. Begge ligaer er særdeles populære i denne region også med tanke på deres mange spillere fra Sverige, Norge og Danmark” siger Kristian Hysén, som er direktør for IMG Nordic.

Den nye streamingtjeneste går i luften den 17. august og vil derfor være klar til den første runde i den spanske liga, hvor Barca på hjemmebane møder Alavés den 18. august klokken 22.15. Derimod ser det ikke ud til, at kampen i den spanske Supercup mellem Barca og Sevilla på søndag den 12. august kan ses.

På strivesport.com kan man læse, at den nye streamingtjeneste vil være tilgængelig til iOS og Android. Her kan man også tilmelde sig med sin email-adresse, så man får besked så snart tjenesten går i luften.

.:FORSIDE:.