Den nye præsident skal forlænge med seks spillere

FCBARCELONA.DK - 01.03.21


Der ligger meget arbejde og venter, når Barcas nye præsident tiltræder sit job efter valget på søndag. Der er mange ting der skal findes løsninger på og en af dem er at forlænge med seks af truppens aktuelle spillere.

Barcas medlemmer vælger ny præsident på søndag og vedkommende kan forvente et travlt forår. På spillesiden er der en række spillere der skal forhandles med, noget som normalt ville være i fuld gang, men som er sat på hold i mangel på en ledelse.

Der er seks spillere som den sportslige ledelse ønsker at holde på og hvor det vurderes nødvendigt at tilbyde de pågældende spillere en ny kontrakt. Der er tale om følgende spillere.

Lionel Messi:
Helt oplagt er det, at Barcas nye præsident skal forsøge at overbevise Messi om, at han ikke skal forlade klubben. Argentinerens kontrakt udløber efter denne sæson og han ville som bekendt væk sidste sommer. Her ligger den nok vigtigste opgave for den nye præsident.

Ansu Fati:
Hans kontrakt udløber i 2022, men der er en klausul om, at Barca selv kan forlænge den til 2024. Det stiller Fatis agent sig dog tvivlende overfor og derfor er det i alles interesse at få en ny aftale på plads med stortalentet. Aftalen skal samtidig afspejle den rolle som Ansu Fati på rekordtid har tilkæmpet sig.

Ronald Araujo:
Hans kontrakt udløber først i 2023, så reelt er der ikke noget der haster, men den er lavet da han blev rykket op fra B-holdet og aspejler ikke hans nuværende rolle på holdet. Den unge forsvarsspiller spås en stor og lang fremtid på Camp Nou. Ham vil Barca have papir på i lang tid.

Ousmane Dembélé:
Hans kontrakt udløber i 2022 og det betyder, at han om blot 10 måneder frit kan forhandle med andre klubber. Barca vil gerne beholde Dembélé, men ønsker modsat ikke at slippe ham gratis om halvandet år, hvis han selv vil væk, så en forlængelse her er vigtig.

Pedri:
Pedri har kontrakt til 2022, som Barca kan vælge at forlænge til 2024. Kontrakten afspejler dog slet ikke den rolle som Pedri på rekordtid har tilkæmpet sig. Han betragtes som en af de mest lovende spillere i spansk fodbold og derfor er en ny kontrakt nødvendig.

Sergi Roberto:
Også hans kontrakt udløber i 2022 og der er spekulationer om, at  han kunne være på vej væk til sommer. Modsat har han løst mange opgaver for holdet gennem sine otte sæsoner, så en forlængelse med den 29-årige alsidige og erfarne spiller er noget der skal overvejes.

.:FORSIDE:.