Den 9. august, en nøgledato på transfermarkedet

Rune Stentoft - 17.07.18

Allerede den 9. august lukker det engelske transfervindue. Det har de denne sommer indført som noget nyt. Mange handler kan derfor snart blive afsluttet og det kan få betydning for flere Barca-spillere.

Beslutningen om at lukke spillermarkedet i England en dag før Premier League starter har gjort, at de engelske klubber skal have deres trupper på plads og handlet færdig tre uger tidligere end normalt sammenlignet med de fleste europæiske ligaer.

Derfor kan mange handler falde på plads allerede i løbet af de kommende uger. Det kan få betydning for hvilke spillere Barca kan hente fra og hvilke de kan sælge til de britiske øer.

Her er Barca ude efter Willian fra Chelsea, mens også Eden Hazard er på vej til Real Madrid. Chelsea kan ikke vente til efter den 9. august med at miste dem, da de ikke kan registrere spillere efter denne dato, så de to handler skal gøres færdig inden for de næste tre og en halv uge.

Det engelske marked er et af dem hvor der er flest penge i bevægelse og i Barca er der flere spillere, som kan ende i Premier League i denne sommer. Spillere som Mina, Marlon, André Gomes, Digne, Rafinha og også Cillessen, er nogle af dem, som er blevet fristet af engelske klubber.

Derfor kan den nye frist i England få den betydning for Barca, at flere af de tilgængelige spillere snart kan have deres fremtid på plads.

.:FORSIDE:.