fbpx

Demir og Balde viste lovende takter mod Nástic

FCBARCELONA.DK - 22.07.21

© Getty Images
// Alejandro Balde // Yusuf Demir

Ronald Koeman valgte at bruge de unge talenter Alejandro Balde og Yusuf Demir fra start i går mod Nástic sammen med førsteholdsspillerne. De to viste rigtig gode takter og det er helt sikkert noget der glæder Koeman.

Koeman spillede med to forskellige hold i de to halvlege mod Nástic, men Balde, Demir, Peque Polo og Escobar fik plads i startopstillingen sammen med de syv førsteholdsspillere som Koeman havde til sin rådighed.

Balde er venstre back og til den position har Barca kun Jordi Alba efter salget af Junior Firpo. Der har været talt om at den kun 17-årige catalaner kan vikariere for Alba, når han får brug for pauser og at dømme ud fra indsatsen mod Nástic, kan det godt blive tilfældet.

Balde gik godt med i spillet i venstre side, hvor han søgte godt i dybden og lagde pasninger ind foran mål. Han spillede helt uden komplekser og også defensivt ydede han en god indsats. Det skal dog også siges, at Nástic aldrig virkede som den store trussel. Balde fik dog vist, at han har niveauet til at kunne hjælpe holdet.

Det gjorde den nyankomne Yusef Demir i den grad også. Den 18-årige angriber er netop hentet i østrigske Rapid Wien og han gav flere eksempler på sine kvaliteter. En god teknik, blik for spillet og ikke bange for at tage ansvar og afslutte, kendetegnede hans spil. Demir fik helt sikkert mange plusser i karakterbogen af Koeman.

Koeman viste i sidste sæson, at han ikke er bange for at bruge unge talenter, som man så det med spillere som Ansu Fati, Pedri og Mingueza. I denne sæson er det næppe det sidste man har set til Balde og Demir på førsteholdet.

.:FORSIDE:.