fbpx

Sky: Klausul kan bænke Demir hele januar måned

Rune Stentoft Arlbjørn - 17.12.21

© Getty Images
// Yusuf Demir

Barca har stadig en dårlig økonomi og det kan få konsekvenser for Yusuf Demir, der er lejet i østrigske Rapid Wien. Som konsekvens af catalanernes manglende penge kan den unge kantspiller havne på bænken indtil februar.

Yusuf Demir blev hentet til Barca i sommer til klubbens B-hold på en lejeaftale for sæsonen, men hurtigt efter blev han rykket op på førsteholdet. Som en del af aftalen indgår en obligatorisk købsoption på østrigeren på 10 mio. euro.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Den købsoption aktiveres, hvis Yusuf Demir spiller 10 kampe for førsteholdet. Indtil videre har han spillet i ni kampe for catalanerne. Seks af dem har været i ligaen, mens de resterende tre af slagsen har været i Champions League.

Hvis Yusuf Demir spillede sin tiende kamp for Barca inden februar måned skal Barca betale 10 mio. euro til Rapied Wien for at købe ham. Spiller han først sin tiende kamp efter den 1. februar kan catalanerne vente med at betale klausulen til sommer.

Ifølge Sky Sports kommer Barca ikke til bruge Yusuf Demir før efter den 1. februar. Det skyldtes simpelthen, at catalanerne ikke har råd til at betale 10 mio. euro på nuværende tidspunkt. Klubbens dårlige økonomi kan dermed ende med så absurde konsekvenser for Yusuf Demir, at han ikke kan spille igen før i februar.

.:FORSIDE:.