Dembélés tidligere kok: 'Hans liv er ude af kontrol'

Anders Lang Jensen - 22.08.19

© Getty Images

Barcas unge franskmand, Ousmane Dembélé, er endnu en gang røget i vælten efter en ny muskulær skade. Ifølge flere skyldes skaden en dårlig livsstil, og spillerens tidligere personlige kok mener, at der mangler kontrol i angriberens liv.

Flere mærkværdige episoder har der været omkring Ousmane Dembélé, siden han rekorddyrt blev handlet ind fra tyske Dortmund. En dårlig mentalitet og mangel på professionalisme har angiveligt voldt stortalentet problemer. Nu forklarer hans tidligere personlige kok om flere interessante aspekter.

'Ousmane er en god dreng, men han har ikke sit liv i sine hænder. Han bor med hans onkel og hans bedste ven, som ikke tør sige noget til ham. Det er et ujævnt liv. Jeg har aldrig set alkohol, men han respekterer overhovedet ikke tiderne omkring restitution. Der er ingen struktur omkring det hele', forklarer Dembélés nu tidligere personlige kok, Mickael Naya, til avisen Le Parisien.

Problemer med franskmandens agent gjorde, at kokken, Mickael Naya,måtte finde sig et nyt job. Det betyder, at han ikke længere er involveret i Ousmane Dembélés liv.

'Jeg forsøgte at nå ind til ham, men han er under andres indflydelse' lyder det slutteligt fra Mickael Naya.

.:FORSIDE:.