Dembélés sorte aften på Camp Nou

FCBARCELONA.DK - 15.04.18

Ousmane Dembélé har ikke haft meget at glæde sig over denne sæson og lørdagens kamp mod Valencia, blev endnu en skuffelse for ham, specielt fordi han begik et straffespark, der kunne have kostet holdet point.

Lørdag aften er næppe en aften som Dembélé vil tænke tilbage på med den store glæde. Han indledte opgøret på bænken og kom først på banen med 10 minutter tilbage, da Barca var foran med 2-0.

Her lykkedes det ikke for ham at gøre det store væsen ud af sig. Barca havde ikke brug for at satse 100% fremad banen og derfor fik franskmanden ikke meget at arbejde med. Et par minutter før slutfløjtet bragte han sig i stedet i et meget uheldigt fokus, da han gik med tilbage og begik et klodset straffespark. Det resulterede i en 2-1 reducering.

Den sikre sejr var pludselig i fare, men Barca lykkedes at holde Valencia fra at skabe noget farligt i kampens sidste minutter. Det ændrede dog ikke på, at Dembélés indhop havde været alt andet end heldigt, noget der næppe hjælper på hans selvtillid, efter en svær første sæson i klubben.

Dembélé var helt sikkert helt klar over sin uheldige rolle, for han var den første der strøg ned i omklædningsrummet, i stedet for at blive på banen med holdkammeraterne for at takke publikum for opbakningen.

.:FORSIDE:.