Dembélés skade besværliggør Rafinhas klubskifte

Magnus Wind - 21.08.19

© Getty Images

Det har længe set ud til, at brasilianskfødte Rafinha Alcântara har været på vej væk fra FC Barcelona. Men med endnu en ny skade til Ousmane Dembélé, kan klubben være tvunget til at beholde midtbanespilleren.

Den brasilianske landsholdspiller har igennem transfervinduet være rygtet til andre klubber - senest Valencia, som ønsker at tilknytte den alsidige tekniker, som både kan spille på den offensive del af midtbanen samt i angrebet. Men med udsigten til at undvære Ousmane Dembélé i fem uger, kan det tvinge Barca til at holde på ham.

Dertil skal man selvfølgelig heller ikke glemme, at Rafinha gjorde et fantastisk indhop efter 37 minutter i fredagens ligakamp på udebane mod Athletic Bilbao. Her kom han ind i angrebet og endte med at blive en af catalanernes bedste spillere - blandt andet efter et flot skud på overliggeren.

Ernesto Valverde er selv en stor fan af Rafinha, og taget den seneste udvikling på skadesfronten i betragtning, kan det blive til endnu en sæson i den blå og rød-ternede trøje for brasilianeren med de spanske rødder. Spillerens kontrakt udløber sommeren 2020. 

.:FORSIDE:.