Dembélé vil ikke forlade Barca på trods af interesse

Rune Stentoft Arlbjørn - 17.07.19

Dembélé sættes i disse dage i forbindelse med et skifte til FC Bayern München, men den franske angriber vil tilsyneladende ikke tilbage til Bundesligaen, da han er fast besluttet på at bevise sit værd på Camp Nou.

Bayern er ivrige efter at forstærke deres offensiv efter at have sagt farvel til Robben og Ribery i sidste sæson. De har været på charmeoffensiv i medierne efter Leroy Sané fra Manchester City samt Dembélé fra det catalanske storhold, men på trods af interessen fra tyskerne vil den 22-årige angiveligt ikke forlade Barca.

Efter en svær første sæson, der var plaget af skader, og en anden sæson, hvor det gik en smule bedre, men stadig var præget af disciplinære problemer, er Dembélé fast besluttet på at bevise sit værd i denne sæson på Camp Nou.

Det har man set et klart bevis på allerede her i juli måned, da Dembélé mødte ind en uge før han skulle på Ciutat Esportiva, for at stå helt klar og skarp til den nye sæson. Det sender også et stærkt signal til klubben om hans intentioner.

Der er ingen tvivl om Dembélés kvaliteter i det catalanske hos hverken ledelsen eller hos Valverde. De har også gang på gang slået fast, at han ikke skal væk fra klubben denne sommer.

Alligevel sættes han i forbindelse med Bayern München, der er meget interesseret i at tilknytte ham. Også klubber som Liverpool, Arsenal og Paris Saint-Germain sættes i forbindelse med den franske verdensmester.

.:FORSIDE:.