Dembélé var eneste lyspunkt på Wanda Metropolitano

FCBARCELONA.DK - 22.11.20

© Getty Images

Intet lykkedes for Barca lørdag aften på Wanda Metropolitano i opgøret mod Atlético Madrid. Eneste lyspunkt, set med catalanske briller, var indsatsen fra Ousmane Dembélé, der reelt var den eneste der lykkedes med noget.

På en aften hvor intet gik Barcas vej og hvor holdet samtidig var uheldig med skader, var der ikke meget at glæde sig over i Madrid lørdag aften, specielt ikke når man kigger på holdets indsats rent offensivt.

Pedri spillede sin nok dårligste kamp siden skiftet til Barca, Griezmann så man ikke meget til, mens Messi virkede uoplagt og nærmest opgivende i sit spil. Eneste lyspunkt i front var Dembélé.

Det franske angriber var eneste trussel mod Atléticos forsvar. Med udgangspunkt i højre side var han udfordrende i sit spil og forsøgte flere gange noget på egen hånd. Hans temposkift fungerede fint og det samme gjorde mange af hans driblinger.

I venstre side blev der intet skabt og Jordi Alba var ikke heldig med sine ellers velkendte raids op langs sidelinjen. Derfor var Dembélé meget overladt til sig selv, men holdkammeraterne evnede ikke at drage nytte af franskmandens aktioner.

Da Koeman begyndte at skifte ud, fik Dembélé da også lov til at blive på banen, hvor det i stedet var Pedri og Griezmann der måtte vige pladsen. Dembélé er ellers blevet skiftet meget ud i denne sæson, men i går fik han fuld spilletid og udnyttede det flot.

Indsatsen fra Dembélé var således et enkeltstående lyspunkt for Koeman, der nok glæder sig over den franske angribers stigende formkurve.

.:FORSIDE:.