fbpx
Annonce

Dembélé er seneste navn der regnes ude mod Mallorca

Allan Stefan - 30.04.22

© Getty Images
// Ousmane Dembélé

Ousmane Dembélé var ikke til stede på Barcas træningsanlæg i dag. Avisen Sport melder, at franskmanden har fået en slem halsbetændelse, og ikke vil være med i søndagens opgør hjemme mod Mallorca.

Xavi fik sig en grim overraskelse i formiddags, da hans mest formstærke kantspiller Ousmane Dembélé ikke var hoppet i træningstøjet sammen med resten af Barca-truppen. Franskmanden blev i stedet hjemme med tonsillitis - en halsbetændelse der angriber mandlerne - og vil med alt sandsynlighed ikke være til rådighed, når Xavi skal stille med hans startende 11, der skal generobre 2. pladsen og dermed bringe sig tættere på deltagelse i næste sæsons Supercopa.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Dermed slutter Dembélé sig til en lang liste af spillere, der ikke vil være at finde på Barcas bænk på søndag. Nico, Sergi Roberto, Dest, Umtiti og Pedri er alle ude med skade, imens Mingueza og Braithwaite er ude med Covid-19. Gerard Piqué døjer fortsat med den skade holdt ham ude de foregående uger og ligesom Dembélé, trænende han heller ikke med resten af truppen lørdag formiddag. Selvom catalanernes navn højst sandeligt vil figurere i kamptruppen, ligner det i skrivende stund endnu et opgør, der starter med forsvarskæden: Araújo, Eric Gracia, Lenglet og Alba.

Om ovenstående tese holder stik, vil vise sig når Xavi udgiver startopstillingen omkring en time før kampstart søndag aften. Kampen bliver spillet hjemme på Camp Nou kl. 21 og vil blive vist på TV2 Sport X. 

 

.:FORSIDE:.